Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1716g1768kcal396.4g0g25.7g0g
Seesamiöljy, Amoy46g413kcal0g0.1g45.8g0g
Maissitärkkelys 12g44kcal0g10.5g0.1g0g
Soijakastike 28g17kcal1.4g2.6g0g0g
Parsakaali brokkoli 919g322kcal42.5g17.9g2.8g23g
Porkkana, keskikokoinen 65g613g172kcal3.7g36.5g1.2g15.3g
Sokeriherneen palko383g115kcal12.6g13.8g1.1g0g
Lihaliemi laimennettu 383g72kcal0g11.5g2.3g0.1g
Pinaatti 766g102kcal12.4g3.1g2.3g10g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g46g133kcal0.1g33g0g0g
Soijakastike 28g17kcal1.4g2.6g0g0g
Maissitärkkelys 12g44kcal0g10.5g0.1g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Valkosipuli 31g33kcal2.4g5g0.2g0.6g
Seesamiöljy, Amoy15g138kcal0g0g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6788kcal945.8g297g193.8g98g
Valittu annoskoko5000g3394kcal472.9g148.5g96.9g49g
Annoskoko puolitettuna2500g1697kcal236.5g74.3g48.5g24.5g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421