Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g3200g4480kcal480g96g291.2g3.2g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g1000g1400kcal30g20g130g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g800g1280kcal24g32g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14320kcal1068g296g1082.4g6.4g
Valittu annoskoko5000g7160kcal534g148g541.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3580kcal267g74g270.6g1.6g
Arvot/100g100g143kcal10.7g3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070