Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1366g369kcal17.8g65.5g2.7g23.2g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g2101g5987kcal294.1g10.5g525.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g294g265kcal8.8g10.3g20.6g2.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1050g1681kcal28.4g28.4g157.6g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g189g719kcal1.9g173.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18040kcal702g577.2g1414g50.6g
Valittu annoskoko5000g9020kcal351g288.6g707g25.3g
Annoskoko puolitettuna2500g4510kcal175.5g144.3g353.5g12.7g
Arvot/100g100g180kcal7g5.8g14.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982