Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 704g1337kcal191g0g63.4g0g
Tonnikala vedessä 704g736kcal158g0g10.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g822g345kcal80.5g3.3g0.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g94g60kcal3.3g0.2g23.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1174g657kcal99.8g58.7g2.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g939g2441kcal281.7g18.8g140.8g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g235g1409kcal56.3g15.5g126.8g0g
Leivinjauhe 47g83kcal2.4g17.7g0g0.2g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]282g1127kcal59.2g0g98.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16387kcal1864.4g228.4g933.6g0.4g
Valittu annoskoko5000g8194kcal932.2g114.2g466.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4097kcal466.1g57.1g233.4g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716