Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2206g16103kcal22.1g22.1g1764.7g0g
Aurinkokuivattu tomaatti515g932kcal13.9g61.8g72.1g0g
Valkosipuli 441g478kcal34.9g71.9g2.6g9.3g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g294g138kcal4.4g21.5g3.5g8.8g
Kapris etikkaliemessä, Figaro294g90kcal6.2g12.4g1.5g9.4g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g441g962kcal101.5g0.4g61.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g441g2868kcal132.4g0g176.5g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g368g421kcal3.1g23g37.5g11.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g43982kcal637g426.2g4240.4g78.6g
Valittu annoskoko5000g21991kcal318.5g213.1g2120.2g39.3g
Annoskoko puolitettuna2500g10996kcal159.3g106.6g1060.1g19.7g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334020