Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK856g1456kcal85.6g85.6g85.6g0.9g
Sipuli (kuorittu)514g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Voi 48g348kcal0.6g0.2g39g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24g0.4g1.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1712g599kcal27.4g118.2g1.7g24g
Vesi, vesijohtovesi 1027g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 240g117kcal2.8g22.7g0.5g3.8g
Sinappi 55g72kcal2.4g7.7g3.3g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 514g103kcal3.5g15.4g0.5g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5900kcal265g597g264g97.4g
Valittu annoskoko5000g2950kcal132.5g298.5g132g48.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1475kcal66.3g149.3g66g24.4g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174