Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g1324g1456kcal304.4g0g23.8g0g
Valkopippuri, annos 1g7.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g29g82kcal5.8g1.5g5.8g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 265g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1324g397kcal13.2g79.4g2.6g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g1191g393kcal33.4g64.3g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl66g596kcal0g0g66.2g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g596g95kcal11.9g8.3g1.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima199g774kcal57.6g0g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7585kcal852.6g307g320.8g0.6g
Valittu annoskoko5000g3793kcal426.3g153.5g160.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1896kcal213.2g76.8g80.2g0.2g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953