Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)1767g2226kcal194.3g5.3g159g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 398g170kcal13.4g19.1g4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen883g177kcal5.3g33.6g2.7g12.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1325g729kcal21.2g174.6g2.3g11.3g
Oliiviöljy 88g781kcal0g0g88.3g0g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.5g0.4g1.5g
Tomaattipyree, Pirkka133g109kcal4.5g25.2g1.3g1.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g265g702kcal74.2g0g45.1g0g
Pesto (Pirkka)71g410kcal3g2.7g43.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10760kcal643g544g692.4g59.2g
Valittu annoskoko5000g5380kcal321.5g272g346.2g29.6g
Annoskoko puolitettuna2500g2690kcal160.8g136g173.1g14.8g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092