Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha1642g2956kcal295.6g0g197g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto337g943kcal64g0g74.1g0g
Oliiviöljy 41g363kcal0g0g41.1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka205g51kcal1.8g9.4g0.8g3.9g
Chili paprika punainen16g6.6kcal0.3g1.5g0g0g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)246g67kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)2053g616kcal20.5g82.1g8.2g4.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g226g813kcal63.2g4.5g61g0g
Ketsuppi, Pirkka123g132kcal1.2g30.8g0g1.5g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g82g179kcal5.1g20.4g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12312kcal914.4g330.4g782.8g28.6g
Valittu annoskoko5000g6156kcal457.2g165.2g391.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna2500g3078kcal228.6g82.6g195.7g7.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716