Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1587g2635kcal301.6g0g158.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1191g215kcal6.7g29.8g4.8g8.3g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g1587g635kcal23.8g71.4g31.7g39.7g
Sipuli 635g192kcal7.9g30.5g1.3g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7354kcal680g263.4g393g117.6g
Valittu annoskoko5000g3677kcal340g131.7g196.5g58.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1838kcal170g65.9g98.3g29.4g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262