Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 984g1867kcal266.8g0g88.5g0g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 88g95kcal6.9g14.3g0.5g1.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g153g113kcal6.9g19.7g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)875g743kcal8.7g30.6g61.2g0g
Tomaattimurska, 1 prk875g234kcal5.2g46.3g1.7g12.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g437g122kcal2.6g26g0.9g10.9g
Kirsikkatomaatti, 50g219g44kcal1.3g8.3g0.7g0g
Basilika, tuore11g4.4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g22g57kcal2.6g2.4g4.2g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g1093g3826kcal120.2g808.9g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14366kcal850.2g1940.4g343.6g61.4g
Valittu annoskoko5000g7183kcal425.1g970.2g171.8g30.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3592kcal212.6g485.1g85.9g15.4g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357