Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi592g2130kcal295.9g213g5.9g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g592g2213kcal0g574g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1183g4142kcal165.7g757.4g36.7g65.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g108kcal1g23.6g1g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g15g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 59g104kcal3.1g22.4g0g0.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl385g2462kcal53.8g13.1g242.3g0g
Rusina 355g1038kcal9.9g213.4g1.8g34.4g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl592g5325kcal0g0g591.7g0g
Kesäkurpitsa1183g201kcal4.7g29.6g7.1g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g35446kcal1068.2g3693g1773g216.2g
Valittu annoskoko5000g17723kcal534.1g1846.5g886.5g108.1g
Annoskoko puolitettuna2500g8862kcal267.1g923.3g443.3g54.1g
Arvot/100g100g355kcal10.7g36.9g17.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405