Tonnikalapihvit

2 prk tonnikalaa paloina vedessä
4 rkl kermaviiliä
0,5-1 dl korppujauhoja
2 tl sitruunapippuria
2 tl yleismaustetta esim.

grillimauste, aromat tms.
1-2 kananmunaa

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Tarjoile muusin tai uusien perunoiden kanssa.

Sopii myös toastin täytteeksi! Kermaviilin jämästä saat oivan kylmäkastikkeen, kun lisäät siihen ruohosipulia ja tilliä.

(Suosittelen myös Knorrin kalakastiketta, slurps)

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Duchess
AineksetMääräEnergiaPHRK
John west, tonnikalapaloja vedessä, 150/200g2879g3253kcal777.4g0g14.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 576g369kcal18.4g27.8g20.2g0.1g
Korppujauho 480g1757kcal50.3g359.4g4.9g25.4g
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal132g3.2g108.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g16kcal0.8g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13804kcal1957.8g787g295.6g51g
Valittu annoskoko5000g6902kcal978.9g393.5g147.8g25.5g
Annoskoko puolitettuna2500g3451kcal489.5g196.8g73.9g12.8g
Arvot/100g100g138kcal19.6g7.9g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345759