Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2667g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g667g400kcal10g86.7g0.7g6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g400g112kcal4.4g19.2g1.6g12g
Kalaliemikuutio 44g136kcal4.4g15.1g6.2g0.5g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g556g1556kcal105.6g0g61.1g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g667g533kcal113.3g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5473kcal475.4g242g149.8g37g
Valittu annoskoko5000g2736kcal237.7g121g74.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1368kcal118.9g60.5g37.5g9.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115