Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1092g368kcal7.5g60g1.1g15.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g699g4192kcal167.7g46.1g377.3g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g1092g655kcal109.2g46.9g3.3g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g22g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.3g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)66g6.6kcal1g0g0.4g55.7g
Kananmuna kuoreton 2009g2866kcal251.1g6g205.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16251kcal1075.2g334.6g1176g142.2g
Valittu annoskoko5000g8125kcal537.6g167.3g588g71.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4063kcal268.8g83.7g294g35.6g
Arvot/100g100g163kcal10.8g3.3g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500