Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3052g1293kcal299.4g12.2g3.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta741g2113kcal114.9g1.5g185.3g0g
Voi 407g2952kcal4.8g1.6g330.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g315g1890kcal75.6g20.8g170.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 485g1599kcal9.7g14.5g169.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19694kcal1008.8g101.2g1718g0g
Valittu annoskoko5000g9847kcal504.4g50.6g859g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4924kcal252.2g25.3g429.5g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761