Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g1539g1615kcal223.1g69.2g30.8g84.6g
Sipuli 667g202kcal8.3g32g1.3g11.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2564g641kcal33.3g107.7g5.1g0g
Valkosipuli 154g167kcal12.2g25.1g0.9g3.2g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 77g544kcal0g0g61.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6338kcal553.8g468g199.2g198.2g
Valittu annoskoko5000g3169kcal276.9g234g99.6g99.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1585kcal138.5g117g49.8g49.6g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740