Jossun Jauhelihaviipaleperunalaatikko

2 sipulia
400 g naudan jauhelihaa
800 g perunoita
n 8 dl täysmaitoa
1 muna
Pippuria
suolaa
140g pekoniviipaleita

Kuori ja pilko 2 sipulia
Ruskista jauheliha ja sipuli
mausta suolalla ja pippurilla
viipaloi perunat
lado vuokaan vuorotellen perunoita ja jauhelihasipuliseosta niin että perunakerros on päällimmäinen.

laita perunoiden päälle aina joka väliin hiukan suolaa
laita päälle pekonit ja kaada munamaito niin että perunat ei ui
paista uunissa 200 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 994g2261kcal188.8g0g168.9g0g
Sipuli (kuorittu)542g146kcal7g26g1.1g9.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1987g1513kcal37.4g308g4g19.9g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g348g939kcal45.2g0g83.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 994g629kcal29.8g47.7g34.8g0g
Kananmuna kuoreton 137g195kcal17.1g0.4g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11364kcal650.6g764.2g612.6g58.2g
Valittu annoskoko5000g5682kcal325.3g382.1g306.3g29.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2841kcal162.7g191.1g153.2g14.6g
Arvot/100g100g114kcal6.5g7.6g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354743