Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1719g2452kcal214.8g5.2g176.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g234g2109kcal0g0g234.4g0g
Vesi469g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1563g5625kcal31.3g42.2g593.8g0g
Katkarapu 469g321kcal67.7g0g5.2g0g
Tilli mauste78g13kcal1.1g0.8g0.6g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 156g829kcal0.5g0.8g93.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g313g875kcal59.4g0.1g68.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24449kcal749.6g98.2g2345.6g0g
Valittu annoskoko5000g12224kcal374.8g49.1g1172.8g0g
Annoskoko puolitettuna2500g6112kcal187.4g24.6g586.4g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646