Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2961g534kcal16.6g74g11.8g20.7g
Sipuli (kuorittu)197g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]790g2665kcal94.7g0g292.1g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio329g921kcal62.5g0g72.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)658g1053kcal17.8g17.8g98.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g66g480kcal0.7g0.7g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11412kcal389.8g204g1056g48.2g
Valittu annoskoko5000g5706kcal194.9g102g528g24.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2853kcal97.5g51g264g12.1g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358272