Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl24g217kcal0g0g24.1g0g
Punajuuri 3012g1156kcal30.1g207.8g6g75.3g
Hunaja 60g199kcal0.3g48.7g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1084g3253kcal227.7g10.8g227.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 265g34kcal3g2.6g0.5g2.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g253g38kcal2.5g5.1g0.5g3.5g
Pinjansiemenet, Parrots301g1868kcal87.3g39.2g165.7g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13528kcal701.8g628.4g849g185.2g
Valittu annoskoko5000g6764kcal350.9g314.2g424.5g92.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3382kcal175.5g157.1g212.3g46.3g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252