Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1003g1988kcal26.4g7.7g194.6g67.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g987g266kcal12.8g47.4g2g16.8g
Katkarapu, rainbow1505g1505kcal346.2g0g13.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio836g1171kcal23.4g54.3g100.3g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g251g452kcal4.3g27.6g37.6g0g
Tilli, tuore 418g125kcal15.4g3.8g3.3g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11014kcal857g281.6g702.6g185.6g
Valittu annoskoko5000g5507kcal428.5g140.8g351.3g92.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2754kcal214.3g70.4g175.7g46.4g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430