Pizzapohja

2 dl 42-asteista vettä
2 tl kuivahiiva
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

1) sekoita kuivahiiva pieneen määrään jauhoja ja sitten lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy ja jauhot pienissä erissä.

Kohota jotain 30 min.

2) kaulitse tasakokoiseksi ja asettele pellille.

Uuni 200 astetta.

3) täytteet oman maun mukaan, paista kunnes juusto saa väriä.

Lähde
Www. kotikokkinet
Pizzapohja
Mailo

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1707g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g43g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 478g4225kcal0g0g477.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2773g9515kcal282.6g1941.1g33.3g97.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g27480kcal565.2g3882.2g1022.2g194.2g
Valittu annoskoko5000g13740kcal282.6g1941.1g511.1g97.1g
Annoskoko puolitettuna2500g6870kcal141.3g970.6g255.6g48.6g
Arvot/100g100g275kcal5.7g38.8g10.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361198