Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2092g962kcal66.9g100.4g31.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)418g527kcal46g1.3g37.7g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen42g301kcal0.4g0.4g33.5g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%418g670kcal11.3g11.3g62.8g0g
Tonnikala öljyssä 628g1191kcal170.2g0g56.5g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g418g293kcal46g10.5g6.3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli418g1255kcal15.1g17.6g125.5g0g
Tilli tuore8.4g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 544g1866kcal55.4g380.8g6.5g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14136kcal823.2g1044.8g720.6g38.4g
Valittu annoskoko5000g7068kcal411.6g522.4g360.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna2500g3534kcal205.8g261.2g180.2g9.6g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689