Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)651g820kcal71.6g2g58.6g0g
Sokeri 1107g4492kcal0g1105.7g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen391g2813kcal3.9g3.9g312.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora195g293kcal3.1g6.8g29.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1042g3574kcal106.1g729.2g12.5g36.5g
Raparperi 781g263kcal5.4g43g0.8g10.9g
Fariinisokeri182g740kcal0g182.1g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)651g1237kcal29.3g104.2g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28465kcal438.8g4353.8g983.6g94.8g
Valittu annoskoko5000g14233kcal219.4g2176.9g491.8g47.4g
Annoskoko puolitettuna2500g7116kcal109.7g1088.5g245.9g23.7g
Arvot/100g100g285kcal4.4g43.5g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594