Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka446g3214kcal4.5g4.5g357.1g0g
Liivatelehti, gelatiini21g72kcal17.6g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g859g550kcal94.4g34.3g1.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g103g412kcal0g103g0g0g
Mansikka 1717g799kcal8.6g144.2g3.4g32.6g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g824g3313kcal65.9g502.7g140.1g30.5g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g687g1442kcal20.6g34.3g137.4g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g343g1813kcal31.6g206g92.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23231kcal486.4g2058g1464.8g126.2g
Valittu annoskoko5000g11615kcal243.2g1029g732.4g63.1g
Annoskoko puolitettuna2500g5808kcal121.6g514.5g366.2g31.6g
Arvot/100g100g232kcal4.9g20.6g14.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368316