Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu3212g4047kcal353.3g9.6g289.1g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g750g2024kcal97.4g0g179.9g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g857g2141kcal162.7g0.3g188.4g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g107g964kcal0g0g107.1g0g
Voi 54g388kcal0.6g0.2g43.5g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g19128kcal1228g20.2g1616g0g
Valittu annoskoko5000g9564kcal614g10.1g808g0g
Annoskoko puolitettuna2500g4782kcal307g5.1g404g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594