Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl42g378kcal0g0g42g0g
Tonnikala vedessä 969g1012kcal217.4g0g14.5g0g
Sipuli kuivattu 48g132kcal5.1g17g0.8g17g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g129g323kcal15.5g63.3g0.6g0.6g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml969g1454kcal19.4g24.2g145.3g0g
Herneet (Apetit)646g342kcal36.8g34.2g5.8g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g646g801kcal19.4g165.4g3.9g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g1550g1623kcal79.5g305.4g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12130kcal786.2g1219g444.4g35.2g
Valittu annoskoko5000g6065kcal393.1g609.5g222.2g17.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3033kcal196.6g304.8g111.1g8.8g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575