Täytetyt kesäkurpitsat

2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
100g purjosipulia
400g Kariniemen Broilerin jauhelihaa
5 kesäkurpitsaa
1 pkt Philadelphia maustamaton tuorejuusto
100g Arla Kadett 5 % juustoa
1 rkl Becel juokseva
mustapippuria myllystä
vuorikristallisuolaa
paprikajauhetta
cajun maustetta
2 dl vettä

Pilko sipulit ja kuullota niitä pannulla
Lisää jauheliha, mausta paprikajauheella, rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.

Koverra kurpitsat ja pilko sisällys suikaleiksi pannulle.

Kypsennä muutama minuutti
lisäten samalla desi-pari vettä.

Siirrä kulhoon ja sekoita tuorejuusto sekaan.

Laita kurpitsat puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte kurpitsan puolikkaisiin ja raasta kova juusto päälle.

Paista 200'C 30 min ja vielä 10 min 225'C

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)379g102kcal4.9g18.2g0.8g6.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Broilerin jauheliha (Kariniemi), annos 100g842g1179kcal159.9g0g58.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2841g513kcal15.9g71g11.4g19.9g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 50g421g463kcal48.4g21g19.8g2.1g
Juusto, Arla Kadett 5%210g400kcal71.5g3.2g10.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 30g214kcal0g0.1g24.2g0g
Paprikajauhe 13g41kcal1.9g2.3g1.6g4.7g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5.1g0.4g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6050kcal620g261g256.4g82.8g
Valittu annoskoko5000g3025kcal310g130.5g128.2g41.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1513kcal155g65.3g64.1g20.7g
Arvot/100g100g61kcal6.2g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370019