Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g2943g4121kcal470.9g88.3g214.9g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)861g516kcal6g41.3g34.4g2.6g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g689g2479kcal58.5g530.1g6.9g0g
Sipuli 465g141kcal5.8g22.3g0.9g7.9g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g43g121kcal3.7g7.3g8.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14753kcal1089.8g1378.6g530.6g21.2g
Valittu annoskoko5000g7377kcal544.9g689.3g265.3g10.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3688kcal272.5g344.7g132.7g5.3g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056