Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)670g181kcal8.7g32.1g1.3g11.4g
Rypsiöljy 223g1974kcal0g0g223.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 223g507kcal31.3g3.8g40.2g0g
Valkosipuli 89g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Pinaatti 3795g507kcal61.5g15.2g11.4g49.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6531kcal217.2g131.4g553.2g125.2g
Valittu annoskoko5000g3265kcal108.6g65.7g276.6g62.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1633kcal54.3g32.9g138.3g31.3g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790