Pennepastasalaatti

Keitä pennepasta kauttaaltaan kypsäksi.

Anna jäähtyä.

Pilko sipuli, tomaatit, oliivit, basilika ja valkosipulinkynnet.

Sekoita ainekset keskenään hyvin.

Mausta halutessasi tilkalla oliiviöljyä, mustapippurilla ja yrttimausteella.

Anna salaatin jäähtyä jääkaapissa yli tunnin ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore120g48kcal3.7g6g1g4.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g84g87kcal6.6g13.7g0.5g1.7g
Sipuli, tuore839g227kcal10.9g40.3g1.7g14.3g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)600g1079kcal10.8g21g101.9g15.6g
Tomaatti, tuore959g195kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Pennepasta (Eldorado), annos 90g2398g8369kcal280.6g1738.6g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20010kcal636.8g3712.2g283.2g99.4g
Valittu annoskoko5000g10005kcal318.4g1856.1g141.6g49.7g
Annoskoko puolitettuna2500g5003kcal159.2g928.1g70.8g24.9g
Arvot/100g100g200kcal6.4g37.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37760