Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 901g1113kcal230.9g0g19.8g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g901g315kcal9g40.5g4.5g31.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi2703g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 81g49kcal4.2g7.7g0.1g0g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Riisi tumma 383g1336kcal26.8g275.7g8.8g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5637kcal542.2g648.2g66.4g96.4g
Valittu annoskoko5000g2819kcal271.1g324.1g33.2g48.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1409kcal135.6g162.1g16.6g24.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147