Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2059g594kcal20.6g94.7g6.2g37.1g
Kuohukerma,valio,2dl490g1667kcal9.8g14.7g171.6g0g
Siirappi, tumma196g628kcal0.2g145.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g221g713kcal110.3g66.2g1.1g12.1g
Jauhelihamauste, annos 15g74g2.2kcal0g0.7g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1961g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7206kcal281.8g642.8g359.2g98.4g
Valittu annoskoko5000g3603kcal140.9g321.4g179.6g49.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1802kcal70.5g160.7g89.8g24.6g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499