Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu2076g3370kcal577.2g0g114.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen865g173kcal5.2g32.9g2.6g12.1g
Kesäkurpitsa865g147kcal3.5g21.6g5.2g6.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)43g113kcal5.6g5.2g7.8g0.2g
Ranskankerma Valio865g2422kcal21.6g30.3g242.2g0g
Sinappi 69g91kcal3g9.8g4.2g1.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g216g839kcal71.4g0g61.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14309kcal1375g199.6g875.2g39.2g
Valittu annoskoko5000g7154kcal687.5g99.8g437.6g19.6g
Annoskoko puolitettuna2500g3577kcal343.8g49.9g218.8g9.8g
Arvot/100g100g143kcal13.7g2g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412