Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1418g7943kcal92.2g808.5g56.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl355g1277kcal7.1g9.6g134.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1773g2128kcal58.5g65.6g177.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g142kcal0g35.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 355g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1064g362kcal10.6g42.6g8.5g39.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g23702kcal336.8g1922.8g754.6g78.8g
Valittu annoskoko5000g11851kcal168.4g961.4g377.3g39.4g
Annoskoko puolitettuna2500g5926kcal84.2g480.7g188.7g19.7g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418