Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1532g323kcal18.4g52.1g3.1g32.2g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g51g162kcal4.1g8.1g12.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g166kcal0.1g0.1g18.4g0g
Sipuli (kuorittu)230g62kcal3g11g0.5g3.9g
Puuroriisi153g536kcal9.2g116.5g2.6g3.5g
Vesi2069g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Paistijauheliha nauta 5%919g1186kcal191.2g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4871kcal452g376g166.8g79.2g
Valittu annoskoko5000g2436kcal226g188g83.4g39.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1218kcal113g94g41.7g19.8g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432