Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman2273g2091kcal395.5g9.1g45.5g0g
Oivariini vähärasv. 12g68g375kcal0.7g0.7g40.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai91g318kcal10.9g64.5g1.9g2.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl46g114kcal5.5g0.7g10g0g
Viini, punaviini1136g796kcal3.4g21.6g0g0g
Herkkusieni796g119kcal18.3g4.8g4g11.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g591g166kcal3.5g35.2g1.2g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7956kcal875.6g273.2g207g58.8g
Valittu annoskoko5000g3978kcal437.8g136.6g103.5g29.4g
Annoskoko puolitettuna2500g1989kcal218.9g68.3g51.8g14.7g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38491