Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli1866g3172kcal242.5g46.6g223.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1045g439kcal102.4g4.2g1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g299g191kcal10.4g0.6g74.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g373g2724kcal3.7g3.7g298.5g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g746g3105kcal611.9g52.2g44.8g7.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore149g37kcal0g13.4g0g0.1g
Suola, annos 3g37g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 37g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)448g1567kcal62.7g250.7g30g49.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22469kcal2067.2g742.8g1345.6g113.8g
Valittu annoskoko5000g11234kcal1033.6g371.4g672.8g56.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5617kcal516.8g185.7g336.4g28.5g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915