Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore973g97kcal5.8g16.4g1g6.8g
Sipuli, kokonainen 50g136g37kcal1.8g6.5g0.3g1g
Omena, ulkomainen kuorittu1946g798kcal3.9g182.9g1.9g35g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)1946g1167kcal66.1g87.5g68.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4198kcal155.2g586.6g142.6g85.6g
Valittu annoskoko5000g2099kcal77.6g293.3g71.3g42.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1050kcal38.8g146.7g35.7g21.4g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500