Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman749g1274kcal89.9g0g74.9g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Vesi2810g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 187g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Palsternakka 281g179kcal1.4g33.2g1.1g12.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Juuriselleri 257g81kcal3.2g11.8g0.5g8g
Peruna, keskikokoinen 60g375g225kcal5.6g48.7g0.4g3.4g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi3.7g12kcal0.2g0.6g1g0g
Maustepippuri, annos 1g15g0.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3812kcal213g234.6g158g70.4g
Valittu annoskoko5000g1906kcal106.5g117.3g79g35.2g
Annoskoko puolitettuna2500g953kcal53.3g58.7g39.5g17.6g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512