Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g2291g2681kcal64.2g91.6g229.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 931g3194kcal94.8g651.6g11.2g32.6g
Kananmuna kuoreton 630g899kcal78.8g1.9g64.6g0g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1146g1879kcal286.4g10.3g75.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17312kcal1048.6g1512.6g761g65.2g
Valittu annoskoko5000g8656kcal524.3g756.3g380.5g32.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4328kcal262.2g378.2g190.3g16.3g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781