Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g2139g3722kcal376.5g0g246g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g668g481kcal16.7g112.3g0.7g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g214g101kcal3.2g15.6g2.6g6.4g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)1872g1029kcal18.7g74.9g74.9g11.2g
Tilli, tuore 107g32kcal3.9g1g0.9g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10730kcal838g407.6g650.2g39.6g
Valittu annoskoko5000g5365kcal419g203.8g325.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2683kcal209.5g101.9g162.6g9.9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670