Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g3041g1216kcal152.1g149g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1014g3548kcal121.6g719.7g21.3g30.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g517g739kcal64.6g1.6g53.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki236g132kcal20g11.8g0.5g0g
Rypsiöljy 177g1569kcal0g0g177.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14409kcal716.6g1764.2g504.8g60.8g
Valittu annoskoko5000g7204kcal358.3g882.1g252.4g30.4g
Annoskoko puolitettuna2500g3602kcal179.2g441.1g126.2g15.2g
Arvot/100g100g144kcal7.2g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675