Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1034g3313kcal276.7g0g247.4g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1292g452kcal18.1g93g2.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1938g350kcal10.9g48.4g7.8g13.6g
Palsternakka 155g99kcal0.8g18.3g0.6g7g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g323g65kcal1.9g11.3g1g4.5g
Sipuli (kuorittu)258g70kcal3.4g12.4g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8696kcal623.6g366.8g519.8g59g
Valittu annoskoko5000g4348kcal311.8g183.4g259.9g29.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2174kcal155.9g91.7g130g14.8g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929