Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 953g617kcal15.3g125.7g1.6g8.1g
Porkkana 410g134kcal2.5g22.8g0.8g10.5g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%621g1055kcal60.8g45.9g68.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2883g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3709kcal163.2g404.6g142g41.2g
Valittu annoskoko5000g1855kcal81.6g202.3g71g20.6g
Annoskoko puolitettuna2500g927kcal40.8g101.2g35.5g10.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849