Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1779g623kcal28.5g122.7g1.8g24.9g
Tomaattimehu Valio1186g237kcal11.9g47.4g0g0g
Kalaliemikuutio 13g40kcal1.3g4.4g1.8g0.1g
Sipuli 178g54kcal2.2g8.5g0.4g3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g18g8kcal0.4g1.4g0g0.3g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)474g403kcal4.7g16.6g33.2g0g
Katkarapu 640g438kcal92.5g0g7g0g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g676g642kcal54.1g94.6g4.7g54.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5151kcal395g599g121.8g165.8g
Valittu annoskoko5000g2575kcal197.5g299.5g60.9g82.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1288kcal98.8g149.8g30.5g41.5g
Arvot/100g100g52kcal4g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378