Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g63g38kcal8.2g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 503g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 817g2802kcal83.2g571.7g9.8g28.6g
Oliiviöljy 35g311kcal0g0g35.2g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1508g2096kcal286.5g0g105.5g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1249g437kcal12.5g81.2g6.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g628g2262kcal175.9g12.6g169.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16183kcal1135.8g1344.4g678.8g61.4g
Valittu annoskoko5000g8091kcal567.9g672.2g339.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna2500g4046kcal284g336.1g169.7g15.4g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396418