Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3220g2304kcal58.6g464.6g6.4g34.4g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)483g869kcal91.8g0.5g53.1g0g
Aurajuusto187g635kcal37.3g0g54.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%113g316kcal33.8g1.7g19.2g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 177g645kcal49.4g0g50.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%805g684kcal8g36.2g56.3g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 16g85kcal0g0.1g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11077kcal557.8g1006.2g498.4g68.8g
Valittu annoskoko5000g5539kcal278.9g503.1g249.2g34.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2769kcal139.5g251.6g124.6g17.2g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089