Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1610g3564kcal281.7g0g273.6g0g
Sipuli (käsittelemätön)537g145kcal7g25.8g1.1g9.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl58g522kcal0g0g57.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 209g718kcal21.3g146.5g2.5g7.3g
Vesi2575g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g6.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9916kcal620.6g346.4g670.8g34.8g
Valittu annoskoko5000g4958kcal310.3g173.2g335.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna2500g2479kcal155.2g86.6g167.7g8.7g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.5g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126